Afdrukken

Bizgo.nl maakt gebruikt van Joomla! In de ogen van bizgo.nl het beste Open Source CMS om uw website in te bouwen en te onderhouden. We luisteren naar uw eisen en wensen en hebben de toekomst al in gedachten. Ervaring leert dat deze eisen en wensen elke dag kunnen veranderen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en veranderingen. Daarom gebruikt bizgo.nl Joomla!.

Joomla! is klaar voor de toekomst. Standaard het enige open source CMS dat "Enterprise Ready" is. Makkelijk te onderhouden door 1 persoon, makkelijk te onderhouden door teams van redacteuren, managers, techneuten..


We weten dat een web site niet uw enige kanaal is richting uw publiek. We hebben ook ervaring met "analoge" kanalen zoals brochures, leaflets en dergelijke. Bizgo maakt samen met u, uw website, uw reclame uiting, uw drukwerk, handleidingen enzovoorts. Uitermate geschikt voor kleine en beginnende ondernemingen.

 We do see the connection

Bizgo werkt uitsluitend met open source software. Toegankelijk voor iedereen. Er zijn geen investering in dure software pakketten vereist. De bestanden zijn altijd door de klant te openen en zelfs desgewenst aan te passen. Tenslotte bent u eigenaar van uw product!

Bestaande website aanpassen en onderhouden, oude documenten digitaliseren en opnieuw opmaken. Veel is mogelijk. Vraag het bizgo